Hit snimak s tribina u Kataru: Utakmicu pratio muškarac koji nevjerovatno sliči Novaku Đokoviću

Na prvoj utakmici Svjetskog prvenstva u Kataru zabilježen je veliki broj ljudi, a pritom je snimljen i jedan komičan prizor koji je stvorio poveznicu između srbijanskog tenisera Novaka Đokovića i smotre najboljih nogometnih selekcija svijeta.

Na utakmici kojom je otvoreno prvo Svjetsko prvenstvo u arapskom svijetu zabilježena je sjajna posjećenost, a stadion je, prema izvješću medija, popunilo više od 67.000 navijača, unatoč kapacitetu stadiona od 60.000.

Snimci atmosfere s prve utakmice koja se odigrala između Katara i Ekvadora, te završila neslavno za domaćina, preplavili su internet, a jedna od njih tiče se i Đokovića.

Naime, neko je primijetio kako je utakmicu iz VIP dijela pratio muškarac koji nevjerovatno podsjeća na srbijanskog tenisera.

On je mirno sjedio na svom mjestu, obučen u tradicionalnu arapsku odoru, kanduru, što je neko odlučio snimiti i postaviti na Instagram – javlja Klix.ba.

“Pogrešan turnir brate”, stoji u opisu videa, ispod kojeg je “lažni Đoković” izazvao brojne reakcije.
Mnogi su primijetili veliku sličnost između ovog Arapa i slavnog tenisera, te su se odlučili i našaliti na taj način.

“Noletova faca kao kada sluša Jecin recept za zdravu ishranu”, našalio se neko, referirajući se na prehranu njegove supruge.

“Stiže čovjek na sve strane”, napisao je neko, znajući da je teniser sinoć osvojio završni Masters u Torinu.

Novak je ovako šesti put u karijeri osvojio trofej završnog Mastersa, kojim je i završio turbulentnu tenisku godinu. Kasnije je sa svojom porodicom, suprugom Jelenom i njihovom djecom, pozirao kraj pehara.

Inače, Đoković je po završetku meča iskoristio priliku i da na poseban način podrži nogometaše Srbije koji su u Katar otputovali s velikim očekivanjima.

“Bit ću sigurno na finalu Svjetskog prvenstva. To je sigurno, tako da Srbija mora biti u finalu”, rekao je i poželio im sreću.

Pogledajte hit snimak.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.