MONSTRUOZNO UBISTVO U SLOVENIJI: Nožem supruzi prerezao vrat pa pobjegao

U nedjelju prijepodne, oko 11 sati, u Sistematičkoj ulici u Kamniku u Sloveniji, ubijena je 34-godišnjakinja Marina Ilikić.

Ženu je na smrt izbo njen 35-godišnji suprug Goran Ilikić, državljanin BiH, s kojim je bila u brakorazvodnom postupku. Supružnici zajedno imaju dvije male djevojčice, koje je odmah nakon incidenta preuzeo Centar za socijalnu službu.

Policija je već ranije imala problema s 35-godišnjim napadačem te su bili upoznati s porodičnim nasiljem.

“Već smo ranije imali razne prijave obiteljskog nasilja u ovoj obitelji te je napadač više puta bio kažnjavan”, izvijestila je policijska inspektorica Aleksandra Golec.

Susjed pronašao Marinu na podu

Cijeli je napad čuo prvi susjed preminule Marine koji je mislio da se supružnici opet svađaju.

“Bio sam u kuhinji kad sam čuo da neko viče iz susjednog stana. Čuo sam lupanje vrata, plakanje i odjednom jedan vrisak. Tada sam shvatio da nešto nije u redu i krenuo prema Marininom stanu, no već je bilo prekasno. Marina je ležala na podu i krvi je bio posvuda. Odmah sam pozvao policiju”, rekao je prvi susjed.

Susjedi su potvrdili da nikad nisu imali problema s preminulom niti s njenom djecom koja su, kako kažu, bila pristojna i lijepo odgojena te dodali kako supružnici već duže vrijeme nisu živjeli zajedno te da su bili u brakorazvodnom postupku.

Ubrzo nakon ubojstvo, na mjesto zločina došle su sve raspoložive službe koje su odmah započele s detaljnim istraživanjem.

Kako je izvijestio Policijski odjel Ljubljane, 35-godišnji osumnjičenik došao je u suprugin stan i prerezao joj nožem vrat, nakon čega je umrla na mjestu događaja.

Osumnjičeni je potom pokušao pobjeći s mjesta zločina, no zahvaljujući dobroj reakciji lokalne policije, 35-godišnjak je ubrzo uhićen, piše 24sata.hr

Policija nastavlja s istragom, a sumnja se da je motiv jučerašnjeg napada bila svađa zbog razvoda koji osumnjičeni nije odobravao

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.