in , ,

Odlične vijesti za bh. dijasporu u Njemačkoj: BiH će na Eurobasketu igrati pred publikom, sve utakmice igramo u Kolnu!

Organizator je obavijestio nacionalne federacije Francuske, Litvanije, Slovenije, Njemačke, Mađarske, kao i Košarkaški savez BiH o ovoj odluci

Susreti grupe B Eurobasketa za košarkaše, koje se održava od 1. do 18. septembra naredne godine, budu igrane pred publikom na tribinama Lanxess Arene u Kelnu (kapacitet 20.000 mjesta), saopšteno je na zvaničnoj stranici KS BiH.

Organizator je obavijestio nacionalne federacije Francuske, Litvanije, Slovenije, Njemačke, Mađarske, kao i Košarkaški savez BiH o ovoj odluci.

Ulaznice za mečeve u Kelnu, kao i susrete završnice EP u Berlinu, već je moguće rezervisati i kupiti na zvaničnoj stranici Eurobasketa 2022, tačnije OVDJE.

Selektor košarkaške reprezentacije BiH Vedran Bosnić neposredno nakon žrijeba je izrazio zadovoljstvo činjenicom da će Zmajevi svoje susrete na Eurobasketu igrati upravo u njemačkom gradu, konstatujući kako bi naša selekcija tu trebala imati veliku podršku navijača.

Raspored mečeva reprezentacije BiH na Eurobasketu 022. godine:

1.septembar 2022. godine: BiH – Mađarska

3. septembar 2022. godine: BiH – Njemačka

4. septembar 2022. godine: BiH – Slovenija

6. septembar 2022. godine: BiH – Francuska

7. septembar 2022. godine: BiH – Litvanija

(Reprezentacija.ba)

Oglasio se Miloradov sin Igor Dodik, nije mogao sakriti oduševljenje, a kako i ne bi, Igokea dobila Crvenu Zvezdu: “Imamo zajedništvo i igramo kao tim”

ŠTA LI SE OVDJE DESILO? Vrlo čudan ljubavni slučaj u BiH: Razveli se i to dok je muž imao 86 godina, a žena 80!