in , ,

Burno u Njemačkoj, Hasan Salihamidžić žestoko uzvratio Michaelu Zorcu: “Budi tih inače ću se pobrinuti da više nikad ne osvojite titulu”

Hasan Salihamidžić se našao na udaru kritika sportskog direktora Borussije Dortmund, Michaela Zorca, ali mu je odlučio odgovoriti.

Hasan Salihamidžić se našao na udaru kritika sportskog direktora Borussije Dortmund, Michaela Zorca, ali mu je odlučio odgovoriti.

Salihamidžić se oglasio nakon reprezentativne pauze jer mu je bilo čudno zašto je Marco Reus napustio okupljanje reprezentacije Njemačke, a samo tri dana kasnije igrao je za Dortmund.

“Iznenađujuće je to da napustiš reprezentaciju i onda igraš dva ili tri dana kasnije”, rekao je popularni Braco za njemački Sky.

To je itekako naljutilo Zorca koji je odlučio da odgovori nekadašnjem bh. reprezentativcu. Zorc je poručio Salihamidžiću da se fokusira na probleme Bayerna i da treba da začepi.

“Salihamidžić treba da začepi i komentira Bayernove probleme. Šta misli ko je on?”, rekao je Zorc – prenosi sportsport.

Međutim, ovaj “rat” preko medija se nije završio jer Salihamidžić nije mogao da prešuti ono što mu je Zorc poručio, a svojom izjavom oduševio je navijače minhenskog kluba.

“Ja sam sportski direktor najvećeg kluba u Njemačkoj i ja donosim odluke o onome o čemu želim da pričam. Zorc bi trebao da bude tih ili ćemo oslabiti njegov klub i pobrinuti se da više nikada ne osvoje Bundesligu”, odgovorio je Salihamidžić.

Milorad Dodik se oglasio iz Banja Luke, itekako lupa “iz šupljeg, u prazno”: “Sve osumnjičene za ratne zločine treba uhapsiti”

Zoran Tegeltija nakon sastanka sa Angelom Merkel: “Državama zapadnog Balkana trebalo bi omogućiti značajniju ulogu i učešće u procesima EU”