in , ,

Haris Džinović se prisjetio teškog perioda: “Čistio sam i kopao kanale, čak sam prodavao i novogodišnje čestitke”

Haris Džinović nije uvijek bio bogat čovjek

Haris Džinović nije uvijek bio bogat čovjek.

Haris Džinović vlasnik je ogromnog broja hitova, i nedavno je sagradio vilu na Senjaku.

Prije nego što je počeo profesionalno da se bavi pjevanjem, Haris je čak kopao i kanale:

“Imao sam 16 godina kada sam počeo da zarađujem. Tada sam svirao u jednom folklornom društvu i za to primao platu. Ali sam se istovremeno bavio raznim drugim poslovima. Čistio sa, kopao kanale, ma svašta sam radio u životu. Čak sam prodavao i novogodišnje čestitke. Kupovao sam ih u Italiji i onda ih ovdje preprodavao – ispričao je Džinović.

Kazao je da je tu bilo lijepih para.

“Od tih poslova sam skupljao novac za skijanje”, naveo je.

Pjevač se u mladosti dugo dvoumio oko toga da li da se bavi muzikom ili sportom.

“Talenat je presudio da se fokusiram na muziku. Govorili su mi da treba da se posvetim pjevanju, ali ja sam tada više volio fudbal. I on me je nekoliko godina odvlačio od pjevanja. Međutim, vratio sam se muzici jer nisam bio dovoljno talentovan da bih postao uspješan fudbaler. Nisam bio predodređen za to. Odlučio sam se za ono što mi je lakše i veći merak, a donosi mi sigurniju budućnost i veću zaradu”, iskren je Haris.

Redateljica iz Srbije se nije libila i otvoreno poručila: “Aleksandar Vučić je po potrebi i ljekar, i saobraćajac, i sudija i šta god hoćete”

Direktna poruka iz Washingtona: Vježba američke vojske i OS BiH na Manjači jasan je znak da se SAD mnogo snažnije vraćaju na bh. teren”