in , ,

Ana Bekuta se iz Srbije oglasila nakon ispadanja hrvatske kandidatkinje sa Eurosonga: “Albina sine…”

Da mi ne zamjere moji Slovenci i Makedonci – bukvalno ne mogu da vjerujem, kaže Ana Bekuta

Nakon prve polufinalne večeri “Evrovizije” u Roterdamu poznat je dio finalista koji će se “boriti” za laskavu titulu pobjednika prestižnog muzičkog takmičenja, a oglasila se i Ana Bekuta koja je poslala poruku Albini Grčić, kandidatkinji iz Hrvatske.

Prethodne noći, 18. maja, predstavilo se 16 zemalja, ali u finalu nema mjesta za sve. Nijedna zemlja eks-Jugoslavije nije prošla u finale, a mnogi fanovi ovog popularnog takmičenja komentarišu da je “nepravda što hrvatska predstavnica, Albina, nije prošla u finale”.

Ovim povodom oglasila se pjevačica i članica žirija muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Ana Bekuta na svom Instagram profilu.

– Sinoć sam navijala za Hrvatsku, Makedoniju i Sloveniju, ali da mi ne zamjere moji Slovenci i Makedonci – bukvalno ne mogu da vjerujem kako ova djevojčica nije prošla u finale! Hrvatska odavno nije imala bolji nastup na “Evroviziji”, sve je bilo fantastično – od pesme preko nastupa do vokalnih sposobnosti pevačice, stajlinga!

Albina sine, glavu gore! Ti si cijeli paket i imaš sve predispozicije da budeš velika zvijezda! Čekam sutrašnji nastup naših djevojaka iz Hurricanea, nadam se da me opet neće strefiti šlag zbog glasanja”, napisala je Bekuta na Instagramu.

Pratite nas DIREKTNO.

Mirjana Marinković-Lepić upozorava: “Na nekim graničnim prelazima BiH ne postoji tabla koja vam govori u koju državu ulazite”

Edin Džeko na stolu ima sjajne ponude, ali postoji i “kvaka” u Italiji, Roma nije rekla zadnju riječ…