Bosanska diva sevdaha Hanka Paldum u društvu nekadašnjeg predsjednika Hrvatske Stjepana Mesića: Dokazani prijatelj Bosne i Hercegovine

Nekadašnji hrvatski predsjednik Stjepan Mesić trenutno boravi u Sarajevu, a društvo mu je pravila bosanskohercegovačka pjevačica narodne muzike i diva sevdaha Hanka Paldum.

Dokazani prijatelj

Naime, kćerka Stjepana Mesića, Saša Mesić danas je u galeriji Gazi Husrev-begove medrese u Sarajevu predstavila svoje slikarsko umijeće izložbom “Sav taj jazz”, a koju je otvorio upravo njen otac Stjepan Mesić.

“Danas je u galeriji Hanikahu Gazi Husrev-begove medrese u Sarajevu, koja odiše posebnom duhovnošću, svekolikih mistika, izložbu slika ‘Sav taj jazz’ hrvatske slikarice Saše Mesić, otvorio je njen otac Stjepan Mesić, dokazani prijatelj Bosne i Hercegovine”, napisala je Hanka Paldum na početku svoje objave pa nastavila:

“Izložba će biti otvorena do 09.05.

Preporučila bih svima, koji žele uživati u živopisnim bojama Sašinih slika, koje nas vode u nestvarnu maštu i vraćaju nas iz ovog sivila na stazu obasjanu suncem i vedrinom, da posjete ovu izložbu”, napisala je ona.

Tom prigodom, Hanka Paldum odlučila je podijeliti atmosferu druženja na svom Instagram profilu.

Tu je u nizu fotografija pozirala sa Stjepanom Mesićem i njegovom kćerkom Sašom.

Pridružila im se i Hankina kćerka Minela Brkić Jašar.

Hanka je također preporučila odlazak na izložbu svima koji žele uživati u živopisnim bojama Sašinih slika te na vela da će izložba biti otvorena do 9. maja.

Pogledajte fotografije koje je objavila Hanka.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.