Hartman: “Ne plašite se, ne paničite, budite oprezni, a ne naivni. Kupujte brašno, ali samo da mi možete napraviti pitu!”

Ekskluzivan intervju s nogu s Florence Hartmann. Tokom radne večere, uoči okupljanja za mir u BiH širom Evrope i svijeta, Florence Hartmann se Skypeom uživo javila u program FACE televizije i jasno poručila Evropi i njenim liderima šta moraju kako bi spasili BiH.

Imala je i poruku za bh. građane riječima: „Vi ste pokazali šta je ponos, hrabrost i otpor, a bili ste u težoj situaciji nego Ukrajinci danas.

Ne plašite se, ne paničite, budite oprezni, a ne naivni. Kupujte brašno, ali samo da mi možete napraviti pitu!“

Putin radi isto što je radio Milošević! Vjerovalo se Miloševiću! Putinu se ne vjeruje! Evropa je dužna BiH, dužna je svojim vrijednostima koje nije branila u BiH!

Kockamo se da li je Putinova meta Moldavija ili BiH! Bisera Turković došla u Francusku da traži da se BiH primi u EU! Ako je Macronu stalo do mira, trebao je da je primi na razgovor! EU gubi kredibilitet! Države koje uđu u EU ne mogu nastaviti s korupcijom!

Gdje je Evropa bila za BiH kad je trebalo 90-tih?! EU se probudila nenaoružana i ne može zaštititi Ukrajinu! BiH i sve zemlje Zapadnog Balkana što prije u EU! Oni koji blokiraju BiH neka idu u Rusiju!

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.