Mirsad Hadžikadić zaigrao basket sa građanima, pogledajte fotografije

Kandidat za člana Predsjedništva BiH Mirsad Hadžikadić dan je proveo igrajući basket sa građanima Tuzle.

“Neobičan način vođenja kampanje predsjedničkog kandidata, obilazeći nekoliko gradova dnevno, vodeći razgovore s građanima, pokazuje još jednom da je naš pokret drugačiji u odnosu na sve druge političke organizacije i da je na pomolu jedna nova politika u Bosni i Hercegovini”, saopšteno je iz Koalicije Država.

“Politika bilborda je politika prošlosti. Političari moraju provoditi vrijeme sa građanima, kako bi znali koji problemi ih muče.

To bi pomoglo i njima, političarima, da bolje rade svoj posao. Jer to i jeste zadatak politike – da služi građanima i državi.

Odlučili smo se na ovakav događaj i kako bismo iskazali podršku sportu i mladima.

Na ovaj način ujedno gradimo i timski duh, jer sami zajedno možemo uspjeti da ostvarimo cilj koji je veći od nas samih – naprednu i prosperitetnu budućnost za Bosnu i Hercegovinu”, rekao je Hadžikadić.

Hadžikadić je poručio da je jedini kandidat koji je potvrdio učešće na javnim debatama.

“Jedini sam kandidat za člana Predsjedništva koji je potvrdio učešće na javnim debatama. Nepojmljivo za jedno demokratsko, savremeno društvo.

Nepojmljivo za kandidate koji se građanima pokušavaju predstaviti kao spas države ili velika promjena,” napisao je Hadžikadić.

“Građani Bosne i Hercegovine zaslužuju poštovanje. Zaslužuju priliku da donesu odluku na osnovu javnog sučeljavanja svih kandidata, jer samo na taj način se pokazuju stvarno znanje, sposobnosti i karakter osobe,” poručio je tada Hadžikadić.

Pogledajte fotografije sa basketa.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.