Mostarski Zrinjski pohvalio potez sarajevskog Željezničara: “To što ste učinili je jedna od najljepših priča u našem sportu”

Pioniri Zrinjskog postali su prvaci BiH nakon što su u fantastičnom susretu na Grbavici remizirali protiv Željezničara 3:3, a iz mostarskog kluba uputili su posebnu zahvalnost domaćinu na fenomenalnom gestu na kraju utakmice.

Utakmica je bila puna rezultatskih preokreta, a iako su se i dječaci Želje borili za titulu, sve je proteklo u najboljem redu i fer i sportskom nadmetanju.

Na kraju su omladinici Plavih napravili špalir gostima i na taj način im odali priznanje za osvojenu titulu – javlja Klix.

“Ovim putem se želimo zahvaliti FK Željezničar na gostoprimstvu, ljubaznosti i sportskom prijateljstvu.

Ono što su iz FK Željezničar zajedno sa svojim navijačima učinili za naše pionire kako bi zauvijek u lijepom sjećanju imali povijesno osvajanje titule prvaka, zasigurno je jedna od najljepših priča u našem sportu.

Samo zajedničkim snagama i kvalitetnom saradnjom što HŠK Zrinjski i FK Željezničar već dugi niz godina njeguju, možemo pridonijeti razvoju naših mladih i sporta u BiH.

Nadamo se da ćemo i u budućnosti uspješno sarađivati”, navodi se na Facebook objavi Škole nogometa HŠK “Zrinjski” Mostar.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.