Saša i Suzana Popović prvi put javno predstavili svoju djecu, pogledajte kako izgledaju!

Posljednje Ženska posla

Nakon dugogodišnje diskografske pauze i djelimične medijske ilegale, supruga Saše Popovića, pjevačica Suzana Jovanović upriličila je gala promociju.

Po prvi put Suzana i Saša su javnosti predstavili svoju djecu, sina Danijela i kćerku Aleksandru, zbog čega pjevačica nije mogla da sakrije osmjeh s lica.

Nakon dužeg vremena, pojavila se i Marina Tucaković koja se zbog bolesti povukla iz javnosti. Dolazak najčuvenijeg tekstopisca u zemlji rasplakao je pjevačicu, a ni direktor “Granda” nije mogao da sakrije oduševljenje jer je na taj način pokazala kakav je profesionalac i ukazala podršku njegovoj supruzi.

Inače, Marina se potpisuje kao autor Suzaninog albuma koji sadrži 7 novih pjesama, čak 3 dueta sa Peđom Medenicom, Sašom Matićem, Viki Miljković i 2 obrade.

Tokom promocije, koju je vodio upravo Saša, atmosfera je bila i više nego fantastična, a vođen dobrom energijom direktor se našalio da je zbog Suzaninog albuma i promocije i bankrotirao, ali da ne žali.

“Ja sam penzioner, od penzije sam uspio da finansiram Suzanin album, što znači da su penzije u Srbiji dobre (smijeh). Šalim se, naravno, ali moram da pozdravim glavnog sponzora, prema tome pozdravljam samog sebe – našalio se Popović, dok je za Grand Online pjevačica izjavila da je upravo on najponosniji na njen album.

– Ovo nije klasična promocija, već je i kruna naše ljubavi, karijere, prijateljstva i svega što radimo, zaista kruna svega- dodala je Suzana.

Leave your vote