U Maglaju sjekirom oštetio ulazna vrata kuće, a onda i namještaj i stolariju, reagovala policija!

U dežurnu službu Policijske stanice Maglaj, 1.3 2022. godine, u 19,50 sati, se obratilo lice K.N., iz Maglaja, i tom prilikom prijavilo da je pred porodićnu kuću vlasništvo istog, u naseljenom mjestu Bijela Ploča, došlo lice M.S., rođeno 1984. godine, iz Maglaja, koje je bilo u pijanom stanju i koje je sjekirom oštetilo ulazna vrata na kući, nakon čega je u unutrašnjosti kuće oštetilo stolariju i namještaj.

Izvršen je uviđaj od strane istražitelja Policijske stanice Maglaj, a lice M.S. je pronađeno i uhapšeno.

Na području ZDK Kantona javni red i mir je narušen u četiri slučaja, kojom prilikom nije bilo povrijeđenih lica.

U navedenim slučajevima intervenisali su policijski službenici i protiv počinilaca prekršaja preduzeli zakonom predviđene mjere i radnje.

Također, u ulici Prve zeničke brigade, 1.03.2022. godine, u 04,20 sati, izvršeno je krivično djelo izazivanje opće opasnosti na način da je nepoznato lice bacilo staklenu flašu sa zapaljivom tečnošću na konstrukciju Ugostiteljskog objekta “Kod Perče”, usljed čega je došlo do požara na objektu i oštećenja stakla i konstrukcije objekta.

Izvršen je uviđaj od strane uviđajne ekipe Odsjeka kriminalističke policije Policijske uprave I, kojom prilikom je angažovan i inspektor za zaštitu od požara.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.