in , ,

Irfan Čengić protiv Abdulaha Skake, a Zahiragić sa strane posmatra: Pogledajte okršaj kod Senada Hadžifejzovića!

U tom trenutnku, pri samom kraju sučeljavanja Irfana Čengića i Harisa Zahiragića u studio je ušao i Abdulah Skaka

Senad Hadžifejzović je u Centralnom dnevniku Face televizije ugostio Harisa Zahiragića iz SDA, te Irfan čengić iz SDP-a.

Zahiragić je podvukao da SDA treba da se angažuje zbog sramote oko Bogića Bogićevića, te dodao da se protagonisti “trojke” ponašaju kao mahalci.

“Lideri ‘Trojke’ se ponašaju kao mahalci. Nisu dorasli kandidaturi Bogića Bogićevića! Žao mi je što je Ademović zlouotrijebljen! Kako su ga branili, bolje da ga nisu branili! Bogićević ih je pozvao na odgovornost zbog ovoga što su uradili! Dragan treba podnijeti ostavku, kako je i obećao. To je opasna retorika!”, kazao je Zahiragić.

Čengić je dodao: “Neka se Skaka angažuje. Eno ga tamo, vidim ga, viri! Ne želim da se više igram imenom Bogića Bogićevića!

U tom trenutnku, pri samom kraju sučeljavanja Irfana Čengića i Harisa Zahiragića u studio je ušao i Abdulah Skaka.

Dok je Zahiragić ustajao sa stolice i krenuo ka izlazu iz studia, Čengić je kazao: Evo Skake! Smijem li ja ostati? Šta sam te ponižavao?

Skaka: Nisi govorio istinu. Dogovorili smo se nasamo, ja ne bih volio…

Čengić: Evo ja ću šutit’…

Skaka: Nemoj da pravimo predstavu za javnost. Mi imamo dugogodišnji animozitet.

Čengić: Građanima se duguje istina. Oni su vezani za Bogića. Smijem li ostati?

Senad: Ne.

Skaka: Čengić je lično uvrijeđen, iznio je niz uvreda na moj račun.

Čengić: Skaka je mene prvi prozvao. Svi znaju da su to istine! Nemam ja animozitete nikakve prema tebi. Evo vidite kako ovaj čovjek izmišlja. Nećemo praviti predstavu za javnost. Uputio sam amandmande u proceduru, građani će sami birati gradonačelnika! Stavio je svjetla od gradskog novca na putu do vikendice! Skaka je režirao ovo! Nije SDA!

Video pogledajte ovdje:

“Allaha mi!” Kako je Senad Hadžifejzović preznojio Abdulaha Skaku na televiziji Face i to uživo!

Žestoka reakcija Mijatovića nakon gostovanja Skake kod Hadžifejzovića: Izaberi gdje želiš da te ovaj unuk partizana demolira!