Lijepe vijesti iz Španije, novost objavili iz njegovog kluba: Džanan Musa prebačen na redovno odjeljenje u bolnici, oporavak dobro napreduje

Bosanskohercegovački košarkaš Džanan Musa operisan je nakon što je dobio težak udarac u duelu svog Breogana protiv Manrese, a iz njegovo kluba su saopćili da oporavak dobro napreduje.

Musa je odigrao novi fantastičan meč u španskoj ACB ligi i postigao je 18 poena u pobjedi nad Manresom, ali spomenuti susret neće pamtiti samo po dobrim stvarima.

Naš košarkaš iza sebe ima komplikovanu operaciju nakon rupture dušnika koju je zaradio u spomenutom meču, no srećom, sve je prošlo bez problema.

Nakon što se naš sjajni košarkaš sinoć javio iz bolnice, danas su nove vijesti objavili iz njegovog kluba te poručili da mu je trenutno najvažniji odmor i da dobro napreduje u svom oporavku.

“Dobre vijesti! Musin oporavak dobro napreduje i sada se odmara na redovnom odjeljenju u bolnici”, saopćio je Breogan.

Inače, Musa je u pobjedi protiv Manrese (98:94) bio i najefikasniji pojedinac susreta. Postigao je 18 poena i dodao devet skokova uz tri asistencije. Proveo je na parketu nešto malo manje od pola sata.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.