Otac Džanana Muse saopštio veoma lijepe vijesti: “Oporavak teče bolje od očekivanog, već razmišlja da što prije napusti bolnicu”

Rusmir Musa, otac bh. košarkaša Džanana, oglasio se na Facebooku i zahvalio brojnim prijateljima, koji su bili zabrinuti za zdravlje našeg reprezentativca.

– Bilo je bezbroj poziva i poruka. Zaista se izvinjavam jer nismo bili u prilici svima odgovoriti. Uglavnom, stigli smo kod njega u bolnicu i zatekli iznenađujuće pozitivno stanje. Džanan normalno komunicira i već razmišlja da što prije napusti bolnicu.

Ovo je još jedna nedvojbena potvrda Allahove milosti jer je u početnom periodu stanje bilo i više nego ozbiljno ugrožavajući životne funkcije i zahtijevalo je hitnu hiruršku intervenciju. Još jednom Hvala Allahu i dobrim ljudima na podršci. Oporavak teče i mnogo bolje od očekivanog. Uskoro ponovo punimo dvorane ako Bog da – poručio je Rusmir Musa.

Podsjećamo, Džanan je u meču Breogana i Manrese odigranom u četvrtak dobio nezgodan udarac u vrat nakon čega je morao hitno na operaciju.

Ljekarski tim je potvrdio da je Musa dobio udarac u vrat prilikom čega je doživio frakturu dušnika.

Operacija je trajala dva sata i završena je u ranim jutarnjim satima, ali na sreću sve je prošlo u najboljem redu.

Džanan je još jednom pokazao da nije neko ko odustaje, a iznenadio je i doktore jer se probudio mnogo ranije nego što su oni predviđali.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.