Pogledajte jedan od “najluđih” golova ikada: Golman Cityja se obrukao i poklonio gol Liverpoolu, igrači se na terenu uhvatili za glavu

Golman Manchester Cityja Zackary Steffen napravio je nevjerovatnu grešku u meču polufinala FA Cupa protiv Liverpoola, što je iskoristio Sadio Mane i postigao drugi gol za Redse.

Naime, igrala se 17. minuta utakmice kada je Stones vratio loptu svom golmanu, a on kao da se u tom trenutku izgubio na terenu, nije znao šta da radi s njom i Mane mu je uletio klizeći te unio loptu u mrežu.

Svi igrači Manchester Cityja s nevjericom su ispratili šta je uradio njihov golman, mnogi od njih su se uhvatili za glavu, a nema sumnje da je sve to najteže palo treneru Pepu Guardioli koji zna da će gotovo nemoguće anulirati dva gola prednosti Liverpoola.

Slična situacija viđena je i u nedavnom meču između Liverpoola i Manchester Cityja koja je odigrana u okviru Premiershipa, s tim da je tada Ederson ostao nevjerovatno smiren i s gol-linije je odigrao potpuno hladnokrvac pas svom saigraču koji je bio na drugoj strani, piše Klix.

Zapravo, Ederson je pokazao kako se to radi, a Steffen kako se to nipošto ne treba raditi.

Što se tiče trenutnog meča koji je u toku, prvi gol za Redse postigao je Konate u devetoj minuti.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.