Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi o ključnom problemu nakon utakmice sa Kamerunom: To je zabranjeno u fudbalu na visokom nivou, apsolutno nepotrebno izlaženje zadnje linije

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi sumirao je utiske nakon remija sa Kamerunom 3:3. Meč je bio veoma uzbudljiv, ali na kraju pobjednika nije bilo.

“Nema dileme da je ovo najzanimljivi meč, sad kako je nama trenerima. Osjećamo frustraciju nakon meča.
Imati prednost od 3:1 na ovom nivou je zaista velika prednost i treba biti pametan da privedete kraju kako želite. Mislim da su nas neke greške skupo koštale.

Apsolutno nepotrebno izlaženje zadnje linije. To je zabranjeno u fudbalu na visokom nivou. Izuzetno zahtjevna utakmica. Mislim da smo bolji od Kameruna, ali rezultat kaže 3:3”, rekao je Stojković i dodao:

“Uspjeli smo da stvorimo kolosalne šanse, ne znam kako je ono moglo da se promaši. Ono što je ekipa smo koja može da napravi šanse.”

“Imali smo prinudne izmene ponovo danas. Pavlović i Veljković, dva centralna beka. Nije alibi, ali mi je krivo što moram da ih mijenjam zbog povreda”, ističe Piksi.

“Moramo da navijamo za Brazil. Gledaćemo tu utakmicu.

Na ovom Svjetskom prvenstvu nije lako pobijediti. Moramo da se odmorimo i čekamo kraj te utakmice da vidimo na čemu smo.

Sad moramo da vidimo kakvo je stanje sa igračima, da znamo na koga možemo da računamo. Ponovo kažem, šteta.

Mogli smo da tri boda koja bi nam značila”, zaključio je Piksi.

Srbija će sada sa zebnjom pratiti utakmicu između Brazila i Švicarske.

Šta Srbiji treba za prolazak dalje čitajte na linku ispod.

VEZANI TEKST: Teška matematika, tri su moguća scenarija: Šta Srbiji treba za prolaz na SP u Kataru, sve su oči uprte u Brazilce

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.