Zeničani u šoku nakon tragedije u centru grada: Kako niko ništa nije čuo?

Građani Zenice još uvijek su u šoku i nevjerici zbog ubistva i samoubistva koje se dogodilo jučer u fotokopirnici u Zenici.

Prema zvaničnim informacijama iz Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona policija je o ovom događaju informisana u 21.20 sati, a kako se saznaje sve se dogodilo nekoliko sati ranije kada je Muhedin B. iz vatrenog oružja ubio dugogodišnju radnicu Nerminu P. u svojoj fotokopirnici te potom i sam sebi oduzeo život.

Pucnje iz pištolja niko nije čuo, iako se oko kopirnice nalazi nekoliko prodavnica i ugostiteljskih objekata. O motivima i mogućim razlozima što se dogodilo niko ne govori te je teško utvrditi i sve okolnosti koje su dovele do ovog događaja.

Iza ženske osobe su ostali dijete i suprug.

Na mjestu događaja pronađeno je i oružje kojim je najvjerovatnije izvršeno ubistvo i samoubistvo, a detalji će biti utvrđeni nakon istrage.

Uviđajem koji je završen kasno sinoć rukovodio je dežurni kantonalni tužilac, a više informacija bit će poznato naknadno.

Beživotna tijela su prevezena u Kantonalnu bolnicu Zenica gdje će biti izvršena obdukcija kako bi se utvrdile okolnosti ove tragedije.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.