in , ,

Dodikov poltron Srđa Trifković plaši Srbe: “Joe Biden govori jezikom SDA i Bakira Izetbegovića!”

Profesor je citirao nedavnu izjavu Anthonyja Blinkena

Ideolog srpske radikalne desnice, profesor Srđa Trifković ponovo je plašio Srbe novom administracijom SAD-a, koju je nazvao recikliranim zlom iz devedesetih godina prošlog stoljeća.

Gostujući u jutarnjem programu beogradske “Happy” televizije, Trifković je kazao da Srbima u Srbiji i Republici Srpskoj nakon dolaska Bidena na vlast prijeti velika opasnost, jer ih demokratska administracija vidi kao produženu ruku malignog utjecaja Rusije.

Profesor je citirao nedavnu izjavu Anthonyja Blinkena, koji je kazao da će Bidenova administracija raditi na eliminiranju ruskog utjecaja u tri kritične zone: Ukrajini, Gruziji i na Zapadnom Balkanu.

Trifković je, također, citirao izjavu novog predsjednika SAD-a Joea Bidena, koji je povodom 25. godišnjice Dejtonskog mirovnog sporazuma kazao da se svim silama zalaže za građansku, funkcionalnu i euroatlantski usmjerenu BiH.

“To je apsolutno jasan kodirani jezik SDA i Bakira Izetbegovića”, kazao je Trifković.

“Nemojmo se zavaravati da ovdje imamo posla s bilo čim drugim osim recikliranim zlom Billa Clintona”, zaključio je profesor Trifković u jednoj od svojih bezbrojnih tirada u kojima plaši Srbe Bidenovom administracijom.

Milorad Dodik: Pozivam Bakira Izetbegovića da se izvini srpskom narodu!

Beogradski analitičar Željko Avramović: “Zaustavi se Milorade! Vrag je odnio šalu! Ti si najveća opasnost za RS!