in , , ,

Elvir Rahimić bez dlake na jeziku oštro pred svima kritikovao Zmajeve: “Najveći problem reprezentacije je individualni kvalitet!”

Zmajevi su igrali u kombinovanom sastavu, a sa klupe nas je predvodio Elvir Rahimić

U prijateljskoj utakmici, fudbalska reprezentacija BiH remizirala je sa Kostarikom rezultatom 0:0.

Zmajevi su igrali u kombinovanom sastavu, a sa klupe nas je predvodio Elvir Rahimić, koji je na press konferenciji dao komentar na pomenuti meč.

“Teška utakmica bez puno šansi. Bilo je dosta grešaka. Naš cilj je da se pobjeđuje, bez obzira ko izlazi na teren. Ovi igrači koji su bili tu, na njih se računa. I nakon ove utakmice treba dosta stvari popraviti u budućnosti. Veliki je hendikep što selektor nije bio s nama večeras. Ako govorimo o momcima, bore se, izgaraju na terenum, međutim to je malo u fudbalu. Individualni kvalitet je naš najveći problem”, rekao je Rahimić.

Ne bi izdvajao pojedince nakon večerašnje utakmice.

“Svi su dali svoj maksimum. Ne volim da izdvajam nikoga. Pokušali su da ostvare pobjede. U nekim stvarima nije išlo. Nadam se da će shvatiti i oni gdje griješe. Iz svake se utakmice može izvući i najbolje i najgore. Čeka nas sad teška utakmica protiv Francuske. Nadam se da ćemo biti svi zdravi.”

Igrači koji nisu standardni u klubovima imaju problem.

“Igrači koji ne igraju u klubovima, njima je teško. Ne mogu se skoncetrisati dovoljno. Odrazi se to, ali najbitnije je da budemo svi zdravi i da ostvarujemo dobre rezultate.”

Visočak Sidik Šabanović iz Zvezda Granda: “Ako uspijem na estradi, nikada neću zaboraviti farmu i krave!”

Kako je brutalno nokautiran UFC šampion iz Hrvatske Stipe Miočić: Ngannou je novi prvak!