in ,

Oglasila se ministrica vanjskih poslova BiH Bisera Turković: “Neko me uslikao kako kupujem namirnice u Bingu…”

Bisera Turković, zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH i ministrica vanjskih poslova BiH, na svom Facebooku objavila je status kojim je objasnila zbog čega je u kupovinu otišla pod službenom pratnjom

Bisera Turković, zamjenica predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH i ministrica vanjskih poslova BiH, na svom Facebooku objavila je status kojim je objasnila zbog čega je u kupovinu otišla pod službenom pratnjom.

Naime, na društvenim mrežama se pojavila fotografija kako iz tržnog centra izlazi iz kupovine pod službenom pratnjom, što je izazvalo brojne reakcije.

Turković je kazala sljedeće:

“Večeras me neko uslikao kako kupujem namirnice u Bingu i to objavio na društvenim mrežama, tobože da me kompromitira. Vjerovali ili ne, zamjenici predsjedavajućeg Vijeća ministara BiH moraju biti pod službenom pratnjom 24 sata, pa i onda kada obavljaju privatne obaveze.”

“Vjerujte da bi i meni bilo draže da sam kupovinu obavila u miru sa porodicom za vikend nego da sam to uradila ovako, u zadnji tren, pred iftar nakon dugog radnog dana. Ali, mora se brinuti i o porodici i domaćinstvu, posebno u ovo vrijeme ramazana”, napisala je Turković.

Vanredna konferencija Milorada Dodika: “Srbi više neće ratovati čak ni za RS, ali ću raditi za mogućnost mirnog razlaza BiH”

Biznis forum bh. dijaspore “BHdiaFor” otvaraju Nelson i Forto