in ,

AMA KAKO JE OVO MOGUĆE? Kad su napravili obdukciju tijela Michaela Jacksona doktori ostali zabezeknuti

Deseta godišnjica smrti Michaela Jacksona prolazi u znaku afere s pedofilijom i šokantnih detalja koje o okolnostima smrti otkriva dokumentarac Killing Michael Jackson koji je prikazan nekoliko dana prije godišnjice.
Tabloide posljednjih dana pune vijesti o detaljima s obdukcije tijela pokojnog pjevača, pa se saznalo da je Michael Jackson zapravo bio ćelav te da su uz njegovo mrtvo tijelo u krevetu pronašli lutku i fotografije beba.

Sada su poznati novi detalji o izgledu tijela pokojnog pjevača. Navodno su Jacksonove ruke bile prepune ožiljaka i modrica od igala. Pretpostavlja se da je konzumirao jake droge jer je patio od nesanice.

Na tijelu su mu pronađeni i brojni ožiljci od plastičnih operacija koje je uvijek negirao. Primjerice, iza uha je imao nekoliko ožiljaka od operacija, a nos mu je bio u katastrofalnom stanju.
Ožiljaka od operacija bilo je i na bradi i vratu, ali i na ostalim dijelovima tijela.

Također, doktor koji je radio obdukciju ustvrdio je da je Jackson imao istetovirane usne. Što se tiče njegove kože, koja je mnogima bila najveća misterija, potvrđeno je da je bolovao od vitiliga. Njegova koža na mjestima je bila tamnija, na mjestima svjetlija.

Kako je već navedeno, Jacksonova glava bila je gotovo potpuno ćelava od nesreće koju je krajem 80-ih doživio na sceni i zapalio glavu. Ostatak kose bio je kratak i kovrčav, a Jackson se za života pojavljivao s perikama.

Sudar kedija i kombija u tunelu, poginula jedna osoba, šestoro povrijeđenih

Srbin bježao od policije. Kad su ga sustigli, on se ubio