in

Amel Čurić otvoreno priznao: Prepirem se sa suprugom kao malo dijete

Kan, sin Amela Ćurića, 9. augusta, napunio je mjesec dana.

Otkako se u domu pjevača začuo dječiji plač, kroz smijeh nam kaže Amel, nikada ni njemu ni njegovoj supruzi Jeleni, nije dosadno.

I pridržavali su se savjeta i starih vjerovanja da ne treba šetati sa djetetom bar dok ne prođe mjesec dana od njegovog rođenja. Zbog toga su danas jedva dočekali da prošetaju s Kanom.

– Moram vam priznati da smo se poput djece prepirali ko će ga prvi provozati u kolicima – govori Amel kroz smijeh i nastavlja:

– I na kraju sam ubijedio Jelenu da to budem ipak ja.

– Čini mi se da još nisam svjestan šta mi se desilo u životu. Iako sam dijete dobio tek u 37. godini, rekao bih poprilično kasno, nekako se još osjećam mladim. Jako dobro se snalazim u ulozi oca i moram priznati, kada vidim koliko Jelena ima obaveza, da je majkama puno teže nego očevima – priča Ćurić za Hayat.ba.

Nakon kratke pauze Ćurić se od nedjelje vraća koncertnim aktivnostima. U okviru Sarajevo Film Festivala u nedjelju će održati koncert na otvorenom ispred Doma Armije. Poslije toga će uslijediti koncerti širom BiH i regiona, a u oktobru pjeva u Beču – prenosi Hayat.

Davor Dragičević

Davor Dragičević konačno otkrio mračnu istinu? Kad je mogao svoju ženu ubiti, kako ne bi moje dijete. Vrijeđaju mi pamet, hoće da poludim…

Razmažena djevojčica ismijava siromašne, a sada je uradila nešto toliko užasno da joj je mama dobila otkaz