Facebookom se širi poruka medicinske sestre: “Mi ćemo čistiti go*na vašoj baki”

Vijesti

“Stojim uz svaku svoju kolegicu koja je bila ‘govno’ prema vama”

Pročitajte šta je sve poručila.

Medicinska sestra Martina Čvrljak objavila je status na svom Facebook profilu koji se ubrzano širi ovom društvenom mrežom.

“Mislim da sam ja najmanje bitna u ovim danima dok se plemenita struka razvlači i blati u javnosti… Ja sam samo jedna od mnogih medicinskih sestara, radim u Zagrebu u kirurškoj grani medicine od 2005. godine”, rekla je za Novu TV.

“Ni u jednom trenutku nisam očekivala ovoliki odaziv i komentare na tekst koji je plod jednog momenta nakon dežurstva. Nisam očekivala ništa, samo sam to izbacila iz sebe, ali stojim iza svake riječi”, dodaje.

“Sad vidim da to nisu samo moje riječi, iza njih vidim da stoje mnogobrojne kolegice kao i ljudi van naše struke, zato i kažem da sam ja najmanje bitna, samo sam na ‘papir’ stavila ono što tisuće medicinskih sestara Hrvatske osjeća”, rekla je Čvrljak za Novu TV.

Prenosimo njen status:

“Malo me sram ponekad biti dio ovog naroda”

“..Opet imam potrebu…onu neku čudnu da neke stvari kažem glasno…

Danima od nepoznatih ljudi, a na žalost i od onih koje poznajem i koje sam cijenila slušam gadarije i uvrede i sve ostalo čega se možete sjetit skrivajući se iza vlastitih tipkovnica i po hodnicima čekaonica, uvrede na račun struke koju ne smatram strukom nego identitetom nekoga tko je imao hrabrosti to izabrat.

Ne mogu vjerovat da netko čitajući da je netko napadnut na svom radnom mjestu i da mu se svakodnevno prijeti životom, ne mogu vjerovat da razmišljanja idu u tom smjeru da smo zaslužili i da nam tako i treba.

Malo me sram ponekad biti dio ovog naroda. Jedva čekate neku “pogrešku” medicinske sestre ili bilo koga drugog tko radi svoj posao… da se možete obrušit na svoje tipkovnice ko lešinari na mrtvu živinu. Dane provodite pljujući po svemu, po nečemu šta je vašem prijatelju i susjedu sveto!

Jel vam nije dosta te mržnje?!

Jel niste svjesni da se država prazni…jel niste svjesni sta se događa oko vas?
Jel vas stvarno nije strah zdravstvenog sustava koji čeka vašu djecu?!

Zašto pljujete po onima u čijim cipelama ni koraka niste napravili? Istina je da je zdravstveni sustav blagom riječju katastrofalan!
Zašto? Zbog bahatih i odvratnih zdravstvenih djelatnika?

…Ili možda zbog naroda koji kad kihne krene “preko veze” tražit pravdu po bolničkim šalterima napadajući po redu od službenice na šalteru preko zdravstvenih djelatnika do pomoćnog osoblja?! Zbog naroda koji bez razloga puni čekaonice i hitnu službu…zbog gospođe koja je navratila oko 3 ujutro jer je eto već dva mjeseca koljeno boli i eto sad je zaključila da joj je dosta?!

Zbog visokog gospodina koji je svoju majku “preko veze” eto došao oko ponoć odbacit malo do bolnice jer baš eto sa ženom i djecom mora malo na skijanje….pa će je eto malo ostavit nama “ljudožderima” na skrb?!

Mi vam nismo krivi što ste bolesni i nismo vas zvali da nas dođete vrijeđat i prijetit nam!

Leave your vote