in ,

Kristijan Golubović nakon osam godina zatvora ponovo na slobodi!

Nakon osam godina izdržavanja kazne poznati srbijanski kriminalac Aleksandar Kristijan Golubović danas je izašao iz zatvora.

Na osmogodišnju kaznu zatvora Golubović je osuđen zbog trgovine drogom, prenosi Blic, a čim je izašao iz “Gabele”, pohvalio se na društvenim mrežama.

On je na svom Facebooku uživo emitovao snimak s autoputa, koji možete pogledati na njegovom profilu. Pojavila se i fotografija na kojoj Golubović pozira neposredno nakon izlaska na slobodu, dok mu u komentarima fanovi čestitaju.

Golubović je bio uhapšen 16. januara 2010. u Beogradu, kod Crkve Svetog Marka. Policija je tog dana zaplijenila 125 grama mješavine heroina i paracetamola te pištolj. Pred sudom je tvrdio kako je iz Novog Pazara nabavljao ćevape i parfeme i insistirao na tome da nije diler i da mrzi narkomane.

Ipak, on je optužen, a kasnije i osuđen zbog organizovanja kriminalne grupe koja je trgovala heroinom od augusta 2009. do momenta privođenja.

Prije ove kazne bio je u zatvoru u Njemačkoj i Solunu. Hapšen je zbog iznude tokom akcije “Sablja”, zbog čega je osuđen na zatvorsku kaznu. Samo godinu bio je na slobodi prije nego što je ponovo otišao u zatvor zbog droge.

Golubović je glumio u kultnom filmu “Vidimo se u čitulji”, a tokom suđenja i za vrijeme izdržavanja kazne postao je poznatiji široj publici zbog svojih izjava.

Bivši muž Jelene Karleuše neprepoznatljiv: Postao fatalan po ženski rod!

Horoskop za vikend – Poticajne energije koje nam olakšavaju ispunjenje planova