in

Marina Tucaković i njen suprug su me izdali: Poznata pjevačica iznijela šokantne tvrdnje o autorici velikih hitova!

Pjevačica Jasna Milenković Jami nedavno se vratila na muzičku scenu, a premda danas ne uvažava popularnost kakvu je imala tokom 90-ih godina prošlog vijeka, ona tvrdi kako se nikada ne bi vratila u to vrijeme zbog bola koji joj je nanijet.
– Kada sam se pojavila sa prvim albumom, bila sam slatkica koja nije nikome smetala, jer na albumu nisam imala mega-hit. To je bio simpatičan CD sa pjesmom – “Put bola putujem”, koja je bila polu-zabavnjak, ništa vau. Zbog toga su me svi obožavali. A kada sam snimila “Čokoladu”, ljudi iz PGP-a su mi indirektno rekli da više ništa neće biti kao prije. Nisam imala pojma o čemu se radi, a ubrzo je krenuo cirkus. Svašta su pokušavali kako bi me sklonili sa scene, milom, silom, indirektno, direktno… Put mi je bio mnogo težak, ali je publika bila uz mene. “Čokoladu” niko nije mogao da zaustavi – počela je priču za “Skandal” Jami.

– Pošto je saradnja sa Marinom Tucaković i Futom krenula fantastično, nisam razmišljala o promjeni saradnika. Snimili smo CD na kojem je bila i pjesma “Šibica”. Cio taj album je bio sjajan, pjesme su pravljene po mojoj meri, neke su čak bile i iz mog života. Onda se desio haos. Taj album nikada nije osvanuo pod mojim imenom. Album urađen za mene, dospio je u ruke druge pjevačice! Bila sam prinuđena da uradim drugi album, sa drugim pjesmama i drugim autorima. Umiješalo se svašta i to je potpuno promijenilo estradne tokove. Da sam ja otpjevala te pesme… Mislim, otpjevala sam ih, ali… moja sudbina se preokrenula. Igrala se prljava igra, a ja je nisam znala. Možda je trebalo drugačije da je odigram. Ali, ni tada, nisada, ja ne umijem da igram prljavo. Više mi nije žao. Uzdignute glave idem ulicom, nikome ništa ne dugujem, iako su meni dužni mnogi. Mnogi su se ogriješili o mene – dodala je ona.
– Sve mi je bilo teško. Zbog pjesama i zbog toga što se udarilo na moju egzistenciju, zato što su to bile pjesme po mojoj meri, iz mog života. Eto, desilo se da je druga pjevačica opjevala moj život. Uvijek sam nekome smetala, smetam i danas. Nikad ne znam odakle duva vetar, a oko mene duva neprestano. Uprkos svemu, ja ne idem đonom, ne uzvraćam istom mjerom. Nikada nisam postala novokomponovana, nisam promijenila karakter. Dešavalo se i da nemam, pa i da dotaknem dno. Bilo je perioda kada su mi sva vrata bila zatvorena, kada su se svi urotili protiv mene. Neko bi na mom mjestu posegao za drogom, alkoholom, lijekovima, a ja sam ostala čiste glave – nastavila je priču Jami.

– Bila sam njihovo (prim.aut. Marinino i Futino) žrtveno jagnje. Poslije nekoliko godina, desila se jedna situacija… Došla sam kod Fute u studio, a on me je izljubio kao da je video nekog svog najmilijeg. Izvadio je iz fioke CD i rekao: “Ovo je najveća mrlja i najveća rak-rana u mojoj karijeri. To je CD koji je rađen za tebe, a nije osvanuo sa tvojim glasom.” Nikada neću zaboraviti tu scenu. Futa je bio u pidžami i bade-mantilu. Bilo je tu još nekoliko ljudi. Izvadio je novčanicu od 100 eura i potpisao se na nju. A onda je upalio kandilo, okadio vjenčanicu i rekao:

– Ovo ti poklanjam i daj Bože da ti ovih 100 eura naprave onoliko para koliko sam ti ja indirektno uzeo”. Ja tu novčanicu čuvam i danas. Bila sam uvučena u strašnu igru, ni kriva, ni dužna… Niko nije ni trepnuo nad tim što se desilo. Marina i Futa su mi kasnije rekli da su morali da me izdaju, iako oni to nisu smatrali izdajom. Dugo sam ih krivila, a Futa mi je svojim gestom pokazao pokajanje – nije prestalaja da otkriva neobične pojedinosti Milenkovićeva, zaključujući priču riječima:
– Ja sam bila Marinino i Futino čedo. Imali smo velike planove. Nikada nisam pričala o tome, ne želim da se sjećam ružnih stvari. To je vraćanje u 90-e, koje uopšte nisu bile naivne. To je najružniji period u mojoj karijeri, za to nisam bila spremna. Čiste duše i srca sam ušla u cijelu tu priču. Bila sam kolateralna šteta, na meni se sve slomilo. Bilo je mnogo mučno. Rane su se zacijelile, ali ne skroz. Tada su jednu mladu, čistu osobu ranili, a da niko nije ni trepnuo. Teško sam to podnijela, kao i moja porodica. Ne volim da od sebe pravim žrtvu, smatram sebe jakom ženom, ali tada je sve izmaklo mojoj kontroli. Marina i Futa su me pustili da poletim, a onda su mi slomili krila.

Donald Trump

Trump se “pojede” zbog ogromne greške! Izgleda da mu niko nije rekao da treba prvo “ispeći pa reći”

GORJET ĆE NEBO I ZEMLJA: Stiže nam PAKLENO LJETO, evo kako izgleda prognoza do oktobra!