in , ,

Naser Orić zatresao državu: “To se pod hitno mora spriječiti!”

Komandant odbrane Srebrenice ističe da smo posljednjih dana svjedoci brojnih nečasnih radnji koje za cilj imaju da kandidat probosanskih stranaka Alija Tabaković ne bude izabran za načelnika

Naser Orić
Naser Orić

Nigdje na svijetu dželat ne vlada nad žrtvom, osim u Srebrenici. Nadam se da će se to promijeniti nakon 15. novembra – kaže Naser Orić.

Komandant odbrane Srebrenice ističe da smo posljednjih dana svjedoci brojnih nečasnih radnji koje za cilj imaju da kandidat probosanskih stranaka Alija Tabaković ne bude izabran za načelnika.

Na sve načine treba spriječiti izborne krađe. U Srebrenici se mora vidjeti bošnjačko jedinstvo. Moramo na pravi način odgovoriti na sve mutne radnje koje se pripremaju. U ovom slučaju Bošnjaci se moraju osloniti sami na sebe. Međunarodna zajednica je Srebrenicu izdala nekoliko puta. Posljednji put prije nekoliko dana kada je podignut spomenik u Srebrenici. Simbolika ovog spomenika je jasna i malom djetetu. Žele se izjednačiti žrtve i zločinci. To je još jedna veleizdaja međunarodne zajednice u našoj zemlji. Srebrenica je simbol stradanja i to niko nikada neće moći negirati, mada pokušavaju na sve načine – kaže Naser Orić.

(Faktor)

Nevjerovatan slučaj u BiH: Ubio gazdu zbog plate, nije htio raditi za 500KM!

Nezapamćen užas na rijeci Bosni kod Doboja