in

On je čudovište! Miješao je drogu, lijekove, alkohol, bio je nasilnik: Nove optužbe protiv Deppa

Glumica Amber Heard na sudu je ovoga puta detaljno opisala kako je izgledao brak s Johnnyjem Deepom i kako ju je pod dejstvom alkohola, droge i lijekova maltretirao.

Njihov brak, kao što je poznato, završen je iznošenjem prljavog veša, a onda se nastavio na sudu, na kom su i dan-danas. Glumica Amber Heard optužila je Deppa za nasilje, dok je on rekao da ona zapravo samo želi izvući od njega novac.
Nedavno je održano novo suđenje, kada je Amber do detalja opisala njihov odnos dok su živjeli zajedno.

– Na alkoholu i drogi, on je bio nasilnik i čudovište. Kombinirao je drogu i lijekove i u tim stanjima sam bila prestravljena. Poslije se ne bi ni sjećao šta je sve radio. Voljela sam ga i zato sam mu vjerovala da će se promijeniti i prestati sa svim, ali to je bila laž – ispričala je ona, prenosi “24sata.hr”.

Njih dvoje su, podsjetimo, bili u vezi pet godina, dok su u braku proveli dvije godine. Ona je i ranije na sudu iznosila detalje, među kojima je bilo i sljedeće:

– Cijelu noć je pio i drogirao se. Ujutru kad sam se probudila, dočekao me i počeo me maltretirati. Tog dana me izudarao više puta, pljuvao me, gađao flašama, plašila sam se za svoj život.

Slučajni prolaznik ugledao užas: Pronađeno tijelo Sabahudina B.

Izrael tokom noći napao Siriju