in ,

“Ovo nije kraj!” Dodikov potrčko oglasio se čim ih je PDP odbio, najavio HAOS

“Savez nezavisnih socijaldemokrata, kao pobjednik izbora, sa tradicionalnim koalicionim partnerima ima dovoljan kapacitet, snagu i spremnost da na najbolji način zaštiti nacionalne i državne interese RS-a u Sarajevu, ali i izvan BiH”, rekao je Srni portparol ove stranke Radovan Kovačević.

On je istakao da SNSD smatra kako je potrebno da RS na nivou BiH ima jedinstven blok i da ne postoji potreba da izvan RS bilo ko, bilo kome, bude opozicija. Ističe i da se neće libiti da učine sve što je potrebno, pa makar to značio haos u Sarajevo i cijeloj BiH.
“Ne želimo da bilo ko bude opozicija RS-u i zato smo smatrali da su i svi ljudi koji su glasali za opozicione stranke željeli da članovi ovih stranaka učestvuju u timu koji će štititi interese RS-a na nivou BiH”, rekao je Kovačević.

On je naglasio da SNSD poštuje odluku opozicionih partija da neće u vlast na nivou BiH i pozdravlja njihov promijenjen stav da razgovaraju sa SNSD-om i usaglašavaju jedinstvene stavove RS-a o svim pitanjima od nacionalnog interesa.

Na suđenju Amelu Sejfoviću otkriveno šta znači lozinka “Poslao me Putin”

Priča o mački iz BiH postala planetarna senzacija. Njen je život prava bajka…