in ,

Skandal u Hrvatskoj: Poznati voditelj pobijesnio tokom nastupa uživo, ovako nešto se ne pamti!

Ovaj potez je izazvao buru oduševljenja na društvenim mrežama.

Davor Dretar Drele vodio je program proslave 70 godina jedne križevačke tvrtke, a na kraju je ljutito napustio pozornicu i to nakon što se s nje obratio HDZ-ovom saborskom zastupniku Josip Đakiću koji se našao na proslavi.

Kako javljaju hrvatski mediji, Drele je pri kraju programa stao za govornicu te ispričao kako, osim toga što je zabavljač, već 25 godina ima privatnu kompaniju zbog koje se svakodnevno bori s “tromim, sporim i potpuno nezainteresiranim državnim aparatom”.

Dodao je i da 25 godina hrani dvoje djece, suprugu i majku koja je udovica te naglasio da “nitko ne pita kako je malom čovjeku”. Nakon toga se osvrnuo na Josipa Đakića koji je bio među uzvanicima te mu prigovorio da cijelo vrijeme samo gleda u svoja dva mobitela.

Drele je nakon toga zahvalio te zamolio uzvanike da ga ispričaju jer mu “uz takve ljude nije do šale”. Zamolio je i firmu da njegov honorar uplati “u fond za žrtve saborskih zastupnika” te zatim napustio hotel. Navodno je i opsovao prije toga, a njegov potez popratio je pljesak.

Ovo nema ni u filmovima: Nezapamćena pljačka rovokopačima policiju ostavila bez teksta, lopovi u bijegu!

Režim u Srbiji uzdrman do temelja: Trifunović je Vučića ponizio kao niko ranije, nakon ovog nema povratka!