in ,

Sukob Salihamidžića i Kovača u Bayernu

Bayern Munchen je u srijedu navečer u Amsterdamu remizirao s Ajaxom u posljednjem kolu grupe E Lige prvaka (3:3).

Njemački klub se i unatoč remiju u osminu finala plasirao kao pobjednik grupe s 14 bodova, a nizozemski klub je s dva boda manje završio drugi.

Pita li se Hasana Salihamidžića, Bayernova izvedba protiv Ajaxa bila je ispodprosječna.

“Nismo dobro igrali. Jedina pozitivna stvar jest što smo sačuvali prvu poziciju”, poručio je Bayernov sportski direktor.

Ajax je gubio do 61. minute, a zatim je preokretom vodio s 2:1 do 87. minute. Bayern München je pogocima Roberta Lewandowskog i Kingsleyja Comana bio nadomak pobjede, ali Ajaxu je konačnih 3:3 u 95. minuti donio gol Nicolasa Tagliafica.

“Neprestano smo bili pod pritiskom. Bili smo bez daha. U nekoliko sam navrata osjetio blagu srčanu aritmiju”, kritičan je bio Hasan Salihamidžić.

Niko Kovač je, pak, utakmicu doživio i vidio drugačijim očima.

“Gledali smo senzacionalnu utakmicu ekipa koje su igrale na visokoj razini. Gledateljima se isplatilo što su došli na utakmicu”, izjavio je Bayernov trener čiji je zaključak suprotan mišljenju sportskog direktora.

Budući da je nositelj, Bayern München u osmini finala Lige prvaka može izvući velikane poput Manchester Uniteda, Liverpoola i Atletico Madrida, koji nisu nositelji.

Hasan Salihamidžić i Niko Kovač složni su barem prema pitanju žrijeba.

“Okružuju nas zvučni klubovi, ali pred nama su dvije utakmice u kojima je naš cilj isključivo prolazak dalje”, istaknuo je Hasan Salihamidžić, dok je Niko Kovač nadodao kako je jedina prednost što se uzvratna utakmica igra u Münchenu.

Koliko je Dodik potrošio za kabinet: Lampe 4.300, TV 4.700, stilske figure 18.608, zavjese 10. 360 maraka…

Pitali Dodika u emisiji hoće li se nakloniti zastavi BiH: Pogledajte šta je on napravio