in

VIDEO: Predsjednik najsiromašnije zemlje Evrope izbjegao sigurnu smrt
Moldavske sigurnosne službe u javnost su pustile snimku stravične prometne nesreće koja je zamalo bila kobna za predsjednika države Igora Dodona.

U službeni automobil prvog čovjeka najsiromašnije zemlje Evrope zabio se kamion, a samo zahvaljujući briljantnoj reakciji njegova vozača, Dodon je iz automobila izašao neokrznut.

Iz snimke iz automobila koji je bio u koloni jasno se vidi kako vozila u suprotnom smjeru usporavaju, ali to očito nije primijetio vozač bijelog kamiona koji je zaboravio stati na kočnicu i zabio se u automobil ravno ispred sebe.

Kamion se odbio i krenuo je ravno na automobil u kojem je bio Dodon.

Srećom, predsjednikov vozač je bio priseban, u posljednji trenutak je vozilo okrenuo prema jarku i spriječio frontalni sudar s kamionom.

Dva automobila iz kolone su završila u jarku, a jedan se čak i prevrnuo na krov. Nevjerojatno, ali svi akteri nesreće su prošli s lakšim ozljedama.
– Zahvaljujem svima na riječima potpore i porukama. Sve je OK, nitko od nas nije ozbiljnije ozlijeđen. Budite oprezni i pazite na sebe i svoju obitelj – napisao je Dodon na Facebooku.

Filmska pljačka u Gračanici, policija u potrazi: Radniku trgovačkog centra ukrao oko 150 hiljada maraka!

Zašto je vrlo bitno da reprezentacija BiH bude prva u svojoj grupi Lige nacija?