Biljana Srbljanović: “Nisam srela osobu koja je protiv maski, a da nije i u svemu drugom kompletan idiot”

Vijesti

Debate o tome da li bi maske trebalo da se nose ili ne, koliko štite od koronavirusa i slično, ne jenjavaju od samog početka pandemije. Svoje viđenje situacije dala je i scenaristkinja Biljana Srbljanović.

Ona je preležala koronavirus u martu, a sada je rekla i šta misli o tome da li bi trebalo nositi maske ili ne.

“Još nisam srela osobu koja je protiv maski, a da nije i u svemu drugom kompletan idiot”, napisala je ona u objavi na društvenoj mreži Facebook.

Antimasker je, na primjer, nepogrešivo onaj ko će ti reći da je danas Sveti Luka, a ne Noć vještica. Zabole me i za luku i za halouin. Živi život, idiote, pusti me na miru. Posebno se odnosi na podle ljude, što drže masku na ustima, a nosina im viri. Plus, bog me je pogledao otkad maske ulaze u normu. Nosim ih godinama, jer davno skrivaju sve – emocije, stanje svijesti i epitela, posljedice noćenog divljanja i smijeh.”, dodala je.

Kako je navela, “ljudi koji maske zovu brnjicama, baš su brnjice i zaslužili”.

“Oni koji kažu – šta ti brineš za mene, ne brinem se uopšte, šta više, boli me k**** za tebe. Brinem se za sebe i zdravstveni sistem. Opet za mene. Posebno se odnosi na podle ljude što drže masku na ustima, a nosina im viri. Kao zaj****li su sistem”, napisala je Srbljanovićeva.

 

(Kurir)

Leave your vote