Bišćani se opraštaju od Emira Hujića, od posljedica koronavirusa preminuo u 42. godini

Vijesti

Mladi Bišćanin Emir Hujić preminuo je u 42. godini.

Njegovi brojni sugrađani od njega se opraštaju na društvenim mrežama.

To je učinio i bivši načelnik Bihaća Hamdija Lipovača, koji je naveo da je Hujić preminuo od posljedica zaraze koronavirusom.

“Rođeni i odrasli u istoj ulici. Dječačke igre, snove dijelili. Svaki dan po čitav dan. Zajedno i bjeni znali biti od roditelja. Zapalili skladište municije i opet bjeni bili. I rat skupa prošli. Poslije i do danas ostali svoji. Živjeli za šale i majku Safiju, sladoled i frnscokulu što nas je vodio naš Nedo. Pomisliti tada u neko sretno doba da ćeš otići sa 42 godine od neke korone bi nas samo navelo da se dobro nasmijemo. Danas plačem za tobom. Pozdravi majku Safiju i našeg Nedu. Ostaješ moj drug iz ulice dok je nas, tvojih drugova iz ulice”, naveo je Lipovača.

Security Check Required

null

Od Hujića se oprostio i muzičar Alen Islamović.

– Sa velikom žalosti objavljujem da je u Bihaću preminuo Emir Hujić, čovjek intelektualac, obrazovan, odgojen, uzoran otac i suprug moj veliki prijatelj. Njegovoj porodici i rodbini porodica Islamovic izjavljuje sućut. Bio si nam drag dečko, čovjek i otac, odgojila te je tvoja uzorna majka, mati i tvoj otac nek ti je vječni rahmet. Alen – napisao je Islamović.

Security Check Required

null

Leave your vote