Bosanci brutalno pretukli policajce u Njemačkoj, jedva su izvukli živu glavu!

Njemačka policija, Ilustracija

Tokom intervencije u štutgartskoj ulici Bebenhäuser Hof u subotu ujutro u 3,30 sati povrijeđena su dvojica policajaca starosti 23, odnosno 28 godina, koji zbog toga nisu mogli nastaviti službu.

Policajci su pozvani da interveniraju zbog agresivnog ponašanja 21-godišnjeg državljanina BiH koji se bunio što mu nije dozvoljen ulaz u Drei-Farben-Haus, najstariju javnu kuću u Štutgartu.
Državljanin BiH, koji je bio pod dejstvom alkohola, nije se obazirao na upozorenja policajaca. Kada su policajci izgubili strpljenje, odlučili su ga privesti.

Ali, ovaj ih je iznenadio i udario jednog od njih. Tada se u okršaj umiješao još jedan 21-godišnji pijani državljanin BiH koji je zajedno sa zemljakom udarao policajce. Na kraju državljani BiH savladani uz pomoć 38-godišnjeg prolaznika, ali su obojica policajaca zadobila povrede.

Pomalo čudi da su obojica tokom dana puštena iz pritvora, ali očekuju ih krivične prijave, pogotovo zato što je policija zatražila da se javi još svjedoka incidenta pred javnom kućom u Štutgartu.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.