in

Britney Spears izašla sa psihijatrije, NIKAD nije izgledala ovako loše!

Američka pjevačica Britney Spears (37) posljednjih je sedmica boravila u psihijatrijskoj ustanovi u koju se sama prijavila jer se teško nosi s bolesti oca Jamie Spearsa (66).

Jamie je prije nekoliko mjeseci imao rupturu debelog crijeva i proveo 28 dana u bolnici nakon operacije. Američki su mediji početkom aprila objavili kako se pjevačica nalazi na liječenju u instituciji zaduženoj za mentalno zdravlje.
No, čini se kako je Britney završila s liječenjem s obzirom na to da su je američki paparaci na Uskrs ulovili kako izlazi iz hotela “The Montage” smještenog na Beverli Hilsu. Pjevačica je bila u društvu 12 godina mlađeg dečka Sam Asghari (25), koji ju je sve vrijeme štitio od znatiželjnih novinara i fotoaparata.

Da je pjevačicu pogodila očeva bolest primijetili su i njeni fanovi koji su ostali zgroženi izgledom pjevačice.

– Ajme, jadna Britney. Dugo ovako loše nije izgledala. Nadam se da će se što prije oporaviti – komentari su na društvenim mrežama.

U posljednje vrijeme šuška se kako će se Britney zbog novonastale porodične situacije povući u mirovinu i to uoči 20. godišnjice muzičke karijere. Očeva bolest joj je navodno ‘otvorila oči’ pa je počela gledati na stvari iz druge perspektive i shvatila da se želi posvetiti mirnom porodičnom životu.
– Suočava se s mišlju da joj otac jednog dana neće biti uz nju, a istovremeno propituje na koji način je zapravo vrijedno živjeti. Njeni bliski prijatelji zaista su uvjereni kako će se povući sa scene jer bez svog oca, koji bi joj bio podrška, ne bi mogla uspostaviti ravnotežu u svom životu – kazao je izvor.

Britney je 2007. doživjela psihički slom te se obrijala naćelavo, a upravo joj je otac Jamie pomogao da se vrati na pozornicu. Britney je više puta priznala da bi bez oca bila potpuno izgubljena.

https://twitter.com/DerekPlease/status/1120323313421524992

OVO JE BAŠ BRUTALNO Neko je napravio smrtovnicu za Boru Čorbu, a ono što piše na njoj šokiralo je cijeli region!

SARKAZAM NA NIVOU Mektić na najbrutalniji način ismijao Lukača, od ovoga se NEĆE oporaviti!