Darko Lazić dužan pola miliona, a pravi feštu od 30.000 eura

Darko Lazić će dati 30.000 eura za krštenje i prvi rođendan sina Alekseja, iako je već u dugovima do guše.

Folker se zadužio pola miliona eura, ali ga to ne sprječava da priredi veliku žurku za nasljednika kojeg je dobio sa vjerenicom Marinom Gajić.

Lazić kaže da njegovom sinu ništa ne smije da fali u životu, bez obzira na to što je porodica u teškoj finansiskoj situaciji.

“Istina je da dugujem 500.000 eura i radim na tome da ih vratim. Veći deo zarade mi ode na vraćanje tih dugova. Ipak, kada je reč o Marini i Alekseju, njima ništa ne sme da nedostaje. Dugo već planiramo veliko slavlje za Aleksejev rođendan i krštenje i samo smo čekali da se kockice poklope”, priča Darko.

Lazić je rezervisao veliku salu u jednom luksuznom hotelu u Pećincima, rodnom selu svoje drage. Tamo će okupiti 500 gostiju, a među njima naći će se mnogo poznatih ličnosti.

“To je za Darka važan dan i želi da sve bude savršeno. Zato je izabrao najskuplju hranu iz jelovnika za 500 gostiju i to će ga koštati 16.500 eura. Još 3.000 eura izdvojio je za smeštaj gostiju koji budu došli izdaleka, a žele da popiju i opuste se, pa da imaju gde da prespavaju”, priča izvor.

Lazićeva vjerenica Marina insistirala je na bogatoj dekoraciji i vatrometu.

“Darko je slab na Marinu, pa je rešio da udovolji svakom njenom zahtevu. Sve će biti prepuno prirodnog cveća, slatkim đakonijama. Priprema se i spektakularni vatromet. Kada se sabere sve što želi pući će minimum 30.000 evra”, priča izvor.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.