in ,

Dragičević predao čak 100 prijava Tužilaštvu: Znam ko mi je ubio sina, dao sam im rok

Davor Dragičević
Davor Dragičević

Davor Dragičević, otac Davida Dragičevića (21), danas je Okružnom javnom tužilaštvu Banja Luka predao prvih 100 prijava krivičnog djela ubistvo nad Davidom Dragičevićem protiv nepoznatog počinioca.

Dragičević je najavio da će ovakvih prijava biti još oko 50.000, a prema njegovim riječima podnosioci prijava su savjesni građani koji su mu lično ili poštom poslali prijave kako bi ih dostavio tužilaštvu.

David Dragičević je mladić iz Banje Luke čiji je nestanak prijavljen 18.marta, a tijelo pronađeno šest dana kasnije na ušću riječice Crkvena u Vrbas. Porodica mladića tvrdi da je on ubijen, a u znak podrške porodici u traganju za istinom u Banjoj Luci na Trgu Krajine danima se u 18 časova održavaju skupovi građana organizovani putem Facebook grupe “Pravda za Davida” koja okuplja preko 300.000 osoba.

Osim toga Dragičević je predao predlog Borislava Radovanovića Republičkom tužilaštvu za Mahmuta Švraku, glavnog republičkog tužioca za formiranje novog tima u “krivičnom predmetu teško ubistvo Davida Dragičevića”.

“Radi se o tome da se izuzmu Želimir Lepir, glavni okružni tužilac i svi ostali koji su u sprezi s njim, od pripadnima MUP-a i svega ostalog”, kazao je Dragičević.

Davor Dragičević danas je okupljenim novinarima rekao da je njegov sin mučen zadnji put 23. marta od 20 do 21.30 sati.

“Izdahnuo je 23. marta u periodu od 22 do 23 sata. Čekam poteze tužilaštva. Dao sam rok 31. januar 2019. godine na Davidov rođendan kada bi napunio 22 godine”, kazao je Dragičević, dodavši kako “zna ko mu je ubio sina”.

Naglasio je da očekuje da svi rade svoj posao. Najavio je i tužbu protiv Dragana Lukača, ministra unutrašnjih poslova RS-a jer je na sjednici Narodne skupštine RS-a rekao da je “Davor Dragičević opljačkao kuću”, a da će novac za duševnu bol iz te tužbe pokloniti u humanitarne svrhe – javlja Fokus.

Davor Dragičević je rekao i da nije podizao novac koji uplaćuju građani za pravnu bitku te najavio da će kada se otkrije istina napraviti fondaciju pod nazivom “Pravda za Davida”.

Namjestite alarm: Fascinantna pojava na nebu iznad BiH večeras!

Namjestite alarm: Fascinantna pojava na nebu iznad BiH večeras!

Erdogan

Svjetski mediji objavili nove informacije: Ko želi da ubije Erdogana?