Ilustracija

Haos u Sarajevu, nekoliko ranjenih ljudi

Vijesti

Jutros u tri časa na Ilidži se dogodila pucnjava u kojoj su ranjene tri osobe, od čega je jedna zadobila teške tjelesne povrede. Bio je to pravi revolveraški obračun kakav dugo nije viđen u Sarajevu. Informaciju je potvrdila i policija Kantona Sarajevo.

U ulici Igmanskog bataljona oko 03:30 sati došlo je do tuče, a zatim i upotrebe vatrenog oružja. Prilikom pucnjave jedna osoba je zadobila teške tjelesne povrede, a dvije osobe su prošle sa lakšim tjelesnim povredama.

Policijski službenici Pete policijske uprave su po dojavi izašli na mjesto događaja, a o slučaju je obaviješten i dežurni tužilac Tužilaštva KS. Iz MUP-a ističu da se intenzivno traga za osumnjičenim učesnicima vatrenog obračuna.

Više detalja o ovom slučaju će biti objavljeno u danima koji slijede, a stanovništvo je uznemireno. Posljednjih mjeseci broj ovakvih događaja u Sarajevu je smanjen, što se može pripisati kvalitetnom radu organa reda.

Ipak Sarajevo je i dalje grad opasnog života gdje su pucnjave realnost, kao i krađe, razbojništva i druga slična krivična djela.

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.