in ,

Jedva punoljetna Sarajka nasred Baščaršije opljačkala Arapa na naročito opasan i drzak način

Dana 31. marta 2019.godine, u 20:20 sati u ulici Hamdije Kreševljakovića, općina Stari Grad Sarajevo, policijski službenici I PU lišili su slobode lice Đ.K., rođena 2001. godine u Sarajevu

Ministarstvo unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo (MUP KS) saopćilo je kako je uhapšena 18-godišnja Sarajka pod sumnjom da je sinoć, na Baščaršiji, opljačkala A.K.R.A.A. iz Omana.
– Dana 31. marta 2019.godine, u 20:20 sati u ulici Hamdije Kreševljakovića, općina Stari Grad Sarajevo, policijski službenici I PU lišili su slobode lice Đ.K., rođena 2001. godine u Sarajevu, gdje je i nastanjena, zbog postojanja osnova sumnje da je počinila tešku krađu na naročito opasan ili naročito drzak način.

Ista je navedenog dana u 19:50 sati u ulici Sarači, općina Stari Grad Sarajevo, izvršila navedeno krivično djelo na štetu A.K.R.A.A. iz Omana.

O prednjem je obaviješten tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a Đ.K. je predata u prostorije Jedinice za osiguranje objekata i zadržavanje osoba lišenih slobode MUP-a Kantona Sarajevo. Policijski službenici nastavljaju rad na dokumentovanju kriminalnih aktivnosti pomenutog lica – saopćeno je iz MUP-a KS.

Vučić razbjesnio Putina: Rusija donosi odluku koja će šokirati Srbiju

Zbog ovih uređaja dobijate velike račune za struju: Odmah ih isključite!