KAKVA SRAMOTA Thompson će održati koncert u BiH i dobit će novac iz gradskog budžeta!

Gradsko vijeće Širokog Brijega održat će svečanu sjednicu u petak, 9. augusta, u povodu proslave Dana grada i blagdana Velike Gospe, koji se u Širokom Brijegu obilježavaju 15. augusta.

Gradonačelnik Širokog Brijega Miro Kraljević u razgovoru za Fenu kazao je kako će program proslave početi navedenom sjednicom, a završiti na centralnom širokobriješkom trgu koncertom hrvatskog pjevača Marka Perkovića Thompsona.
“Za Dan grada uvijek pripremimo prikladan program, pa ćemo kao i dosad održati svečanu sjednicu Gradskog vijeća, a zabavni program ćemo završiti velikim koncertom Marka Perkovića Thompsona, koji će se održati u četvrtak, 15. kolovoza, u večernjim satima na Trgu širokobrijeških žrtava”, kazao je Kraljević.

Dodao je kako osim Dana grada, i devetnica Velikoj Gospi, kao i sami blagdan Velike Gospe, zauzimaju posebno mjesto u životu svih Širokobriježana, ali i gostiju.

“Ovo je vrijeme kada u našem gradu vlada posebno svečano ozračje. Pozivamo sve Širokobriježane i naše goste da ovo vrijeme proslavimo dostojanstveno, ponosno i u zajedništvu”, dodaje prvi čovjek Širokog Brijega.

Ocijenio je kako je Dan grada ujedno i prigoda kako bi se prisjetili svega što se kroz proteklih godinu dana radilo, te onoga što se planira uraditi u ovom gradu.

“Uredili smo park Sajmište, kao i određene dijelove Borka koji je naša prirodna ljepota i izvor života. Ovime smo željeli povezati urbani dio grada s prirodom koja je udaljena od centra svega nekoliko minuta hoda, ali smo i Borku dali određenu novu dimenziju. Vjerujemo kako postoji još potencijala, pogotovo u turističkom smislu”, kazao je Kraljević.

Dodao je kako je park Sajmište ovog ljeta ispunio svoju svrhu i u festivalskom smislu, ali i da postoje određeni dijelovi projekta koje će, kako kaže, završiti do kraja godine čime će Borak dobit još veći smisao.

“Planiramo uređivati i šetnicu prema urbanom dijelu grada, a ovih dana bi trebali krenuti u izgradnju parking prostora ispred zgrade Vlade Zapadnohercegovačke županije. Imamo planove kako urediti gradsko središte i nadamo se kako ćemo u realizaciju određenih dijelova krenuti u što skorije vrijeme”, zaključio je širokobriješki gradonačelnik.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.