in ,

Kolinda Grabar – Kitarović se propisno obrukala pred premijerom Kanade: Jedva se suzdržala da zagrli…

Hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u Kanadi je odala dojam da se provodi kao na nijednom službenom putovanju do sada, piše Index.hr.

Brojni mediji ocjenjuju da se hrvatska predsjednica propisno obrukala na ovoj prekokeanskoj posjeti.
Da se Kolinda baš opustila s kanadskim premijerom Justinom Trudeauom, koji je s njom posjetio hrvatsku zajednicu u Hamiltonu gdje je ona držala govor, govori činjenica da je u nekoliko navrata dobro nasmijala Kanađane.

Premijera Kanade stalno je oslovljavala imenom, a onda su krenule šale i pošalice te je u jednom trenutku umalo zagrlila Trudeaua koji je također pred predizbornom kampanjom.

“Hrvatskih 1246 otoka teško se mogu usporediti s kanadskih 30 hiljada, ali, žao mi je što to moram reći, Justine, da imamo natjecanje u ljepoti…”, kazala je Kolinda, nasmijala se i krenula prema Trudeaua i jedva se suzdržala da ga ne zagrli pišu sa podsmijehom mediji u Kanadi.

Naglasila je da su se ona i Justin Trudeau družili dok je ona bila u NATO-u i da su zajedno raspravljali o mnogim stvarima vezanim za Kanadu i Hrvatsku, ali i o stvarima koje nisu za javnost.
“Da bar imam nešto žešće od vode, sada bih nazdravila prijateljstvu naših zemalja i naših ljudi”, kazala je uzbuđena predsjednica, a onda je počela s blagoslovima.

“Bog blagoslovio Kanadu. Bog blagoslovio Hrvatsku. Bog blagoslovio sve.”, završila je Kolinda Grabar-Kitarović.

FUCZ mijenja taktiku! Od danas će potraga za nestalim dječakom IZGLEDATI POTPUNO DRUGAČIJE!

Radončić donio konačnu odluku! “Idemo sa SDA!”