in

Kralj propalih brakova! Boris se razveo 4. put: Sa 25 godina mlađom Iris bio godinu i po a evo koji mu je najkraće trajao

Samo godinu i po dana od vjenčanja i 17 mjeseci nakon rođenja kćerke Si Boris Novković i njegova četvrta supruga Iris Volf koja je 25 godina mlađa od njega nisu više zajedno.

Boris iza sebe imao već tri braka zbog čega je u hrvatskoj dobio nezvaničnu titulu – kralja propalih brakova jer je u trideset godina sklopio tri zajednice. Prva Borisova supruga bila je glumica Bojana Gregorić sa kojom je bio pet godina u braku.

Nakon toga trinaest godina je bio u braku s novinarkom Lucijom Matić. S njom ima i dva sina, Nou (6) i Bona (3). Drugi brak se raspao jer se, kako su pisali hrvatski mediji, Boris Novković zaljubio u slikarku Ivu Višošević sa kojom je bio skoro tri godine.

Treći brak sklopio je sa Ines Katić koja je dvije decenije mlađa od njega. Taj brak trajao je svega pet mjeseci.

“Svi koji ste predviđali neslavan kraj, uživajte u tome i mislite da ste u pravu. Niste, a ja ću uživati u svojoj iskrenosti i uvek i ponovo dati celog sebe za ljubav. Ako treba četvrti i peti i deseti put! Verovaću u pravu ljubav, zauvek! I nema drugog komentara. Ines, hvala!” – napisao je on na Facebooku jednom prilikom.

Završila prva runda pregovora u Washingtonu. Oglasio se Vučić

Sad je već previše, prikoči, ode u anoreksiju! Nove fotke mršavog Darka Lazića šokirale fanove! Sada ima 72 kg