in

Majka Aleksandre Mladenović užasnuta izgledom kćerke: Rodila sam je zdravu i pravu, a vidi je sad

Pjevačica Aleksandra Mladenović prije nekoliko sedmica gostovala je u emisiji “Amidži šou” kod voditelja Ognjena Amidžića, a svojim izgledom tada je privukla buru komentara zbog svog lica.

Za medije su se oglasile i komšije poznate pjevačice iz sela Žitorađa, gdje je Aleksandra rođena i odrasla. Oni kažu, prema pisanju jednog tabloida, da su i roditelji pjevačice zabrinuti zbog njenog lica.

– Ja sam među prvim komšijama Aleksandrinih roditelja u Žitorađi i od kada su je vidjeli u emisiji, samo se hvataju za glavu. Ne znaju da li je botoks, peglanje, filteri… Ma šta mi znamo na selu šta se to sve danas radi, ali nije im pravo. Kuka mi njena majka svaki dan, kaže: „Rodila sam je zdravu i pravu, lijepu, rumenu, a vidi je sad! Natekla sva, izobličila se! Kuku, kao da nije moje dijete! Ja ne znam šta joj je trebalo da se onako unakazi, a ne smijem ni da je pitam, uvrijediće se, zamjeriće mi” – priča jedna od komšinica porodice Mladenović.

Poslije sam vidjela da je ona dijete sama objasnila da ima neki hormonski poremećaj i da je krenula na neke specijalne tretmane. Kaže da to u početku mora tako da izgleda, a da će poslije biti sve normalno i ja joj vjerujem. Pametna je ona, zna šta radi! – dodala je komšinica – piše Republika.

ĐOKOVIĆ OTKRIO ZAŠTO SE VRATIO BOSANSKIM PIRAMIDAMA: “Ovo je moja druga kuća”

VRIJEME RETROGRADNOG MERKURA NE DONOSI NIŠTA DOBRO: Koji znaci će najviše “nadrljati” i šta da radite kako biste to izbjegli