Majka zmajeva časti vas virtualnom večerom ako donirate novac u humanitarnu svrhu

Glumica Emilia Clarke pozvala je svoje fanove i sve zainteresirane da doniraju novac za borbu protiv pandemije koronavirusa.

Daenerys iz kuće Targaryen, prva od svog imena, Neopečena, kraljica Andala i Prvih ljudi, kraljica Meereena, Khaleesi velikog travnatog mora, zaštitnica svijeta, lomiteljica okova i majka zmajeva, želi večerati s vama.

Preciznije rečeno, glumica Emilia Clarke nudi jedinstvenu priliku da se družite s njom na virtualnoj večeri. Ne garantira vam da ćete imati pristup tom privatnom druženju, ali možete ga osvojiti ako donirate novac za njezinu fundaciju SameYou. Donacije će ići za oslobađanje kreveta u dvije bolnice u SAD-u i Velikoj Britaniji kako bi se napravilo mjesta za oboljele od bolesti COVID-19.

Clarke će nasumičnim odabirom na svoju virtualnu večeru pozvati ukupno 12 donatora. Čini se da će si svatko morati sam osigurati svoje jelo jer kako Clarke kaže- ona baš i ne zna kuhati. No, o svemu tome, a i mnogočemu drugome, rado će prodiskutirati će s odabranim donatorima.