in ,

Medicinska sestra otkrila strogo čuvanu tajnu o stanju Schumachera

Liječenje bivšeg prvaka vodi 69-godišnji kardio kirurg Philippe Menasche, specijalist za liječenje matičnim stanicama
Sedmerostruki svjetski prvak u formuli 1 Michael Schumacher u ponedjeljak je stigao u parišku bolnicu Georges-Pompidou.

Njemačka automobilistička legenda podvrgnuta je tajnom tretmanu stanične terapije za liječenje bolesti srca. Ovo mu nije prvi put da se liječi u toj pariškoj bolnici, jer su mediji otkrili da je Schumi već nekoliko puta bio na klinici i liječio se pod lažnim imenom.

Liječenje bivšeg prvaka vodi 69-godišnji kardio kirurg Philippe Menasche, specijalist za liječenje matičnim stanicama. Michael Schumacher u srijedu bi trebao biti otpušten iz bolnice. Iako je Schumijevo zdravstveno stanje već godinama obavijeno velom tajne, jedna medicinska sestra za francuski dnevnik Le Parisien otkrila je strogo čuvanu tajnu:
– Bila sam uz Schumachera i znam, on se nalazi pri svijesti.

Michael Schumacher nakon nesreće 29. decembra 2013. u francuskim Alpama i nekoliko operacija neko vrijeme bio je u induciranoj komi. Liječio se u Grenobleu, a potom je u lipnju 2014. prebačen u Univerzitetski bolnički centar Vaud u Lausannei. Tamo je proveo nekoliko mjeseci, a onda je 9. septembra 2014., 254 dana od nesreće, pušten na kućnu njegu na svoje imanje u blizini Ženevskog jezera.

Njegovo zdravstveno stanje i danas je obavijeno velom tajni, a do njega može samo nekoliko osoba, od kojih se traži potpuna diskrecija.

U toku hapšenja širom BiH: Ni policija nije mogla vjerovati šta su ovi radili

BIHAMK izdao ozbiljno upozorenje u vezi Vranduka!