Mladi ljiljani blistaju u Danskoj

Mladi ljiljani blistaju u Danskoj

Prvi put nakon svog osnivanja daleke 1996 godine, FC Ljiljan je učestvovao na jednom turniru sa čak pet  svojih omladinskih ekipa, saopšteno je iz Džemata Aalborg u Danskoj.

Bio je to zaista jedan lijep i ugodan osjećaj za našu publiku bodriti naše male i mlade ljiljane tokom njihovih utakmica. Oni su se svi bez ijednog izuzetka zalagali na terenu, braneći boje FC Ljiljana i grb našeg kluba.

Prvi dan turnira je igrala naša ekipa U17 dječaci, a dan kasnije i u nedelju na fudbalske megdane istrcale su i ostale ekipe U7 dječaci, dvije ekipe U10 dječaci i U13 djevojčice.

Osim uzbudljivih utakmica u kojima je u većini slučajeva pobjednik bio odlučen tek na samom kraju, ovaj događaj je obilježilo i jedno lijepe druženje među našim članovima, svih uzrasta.

Jedna od ekipa U10 bila je jako blizu da se okiti zlatnom medaljom. Nakon što su osvojili prvo mjesto u svojoj grupi, sreća im je u finalu i to pred sami kraj utakmice okrenula leđa.I druga ekipa U10 je zavrsila takmicenje na odlicnom 6 mjestu od ukupno 16 učesnika.

Upornim radom i zalaganjem nase radne grupe za marketing i suradnju sa sponzorima, stvoreni su uslovi da se kupi 50 komada kompletne fudbalske opreme, kako za seniorske tako i za omladinske ekipe, saopšteno je iz Danske.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.