Mladi ljiljani blistaju u Danskoj

Mladi ljiljani blistaju u Danskoj

Posljednje Sport

Prvi put nakon svog osnivanja daleke 1996 godine, FC Ljiljan je učestvovao na jednom turniru sa čak pet  svojih omladinskih ekipa, saopšteno je iz Džemata Aalborg u Danskoj.

Bio je to zaista jedan lijep i ugodan osjećaj za našu publiku bodriti naše male i mlade ljiljane tokom njihovih utakmica. Oni su se svi bez ijednog izuzetka zalagali na terenu, braneći boje FC Ljiljana i grb našeg kluba.

Prvi dan turnira je igrala naša ekipa U17 dječaci, a dan kasnije i u nedelju na fudbalske megdane istrcale su i ostale ekipe U7 dječaci, dvije ekipe U10 dječaci i U13 djevojčice.

Osim uzbudljivih utakmica u kojima je u većini slučajeva pobjednik bio odlučen tek na samom kraju, ovaj događaj je obilježilo i jedno lijepe druženje među našim članovima, svih uzrasta.

Jedna od ekipa U10 bila je jako blizu da se okiti zlatnom medaljom. Nakon što su osvojili prvo mjesto u svojoj grupi, sreća im je u finalu i to pred sami kraj utakmice okrenula leđa.I druga ekipa U10 je zavrsila takmicenje na odlicnom 6 mjestu od ukupno 16 učesnika.

Upornim radom i zalaganjem nase radne grupe za marketing i suradnju sa sponzorima, stvoreni su uslovi da se kupi 50 komada kompletne fudbalske opreme, kako za seniorske tako i za omladinske ekipe, saopšteno je iz Danske.

Leave your vote

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.