in

NEOBIČNA PORODICA: Majka i kćerka rodile djecu sa šesnaest godina! Filipa je postala BAKA u 32, a njena kćerka se raduje iz jednog RAZLOGA

Filipa Nairn (38) je svoju kćerku Stefani rodila sa samo 16 godina – a u istoj je dobi, sa 16 godina kasnije, i ona dobila dijete – pa je sa samo 32 godine Stefani već postala baka.
Osim što je jedna od rijetkih baka koje nisu napunile ni 40, Filipa izgleda poprilično mladoliko i brine o sebi, pa nije čudno što joj mnogi ne vjeruju da ima dvoje unučadi – prvo je unuče, Kadeina, njena kćerka Stefani rodila prije šest godina, a prije tri godine postala je baka i djevojčici Lajli.

View this post on Instagram

Saturday fun ❤️❤️🙈

A post shared by Steph Nairn (@steph_nairn) on

“Mama i ja često zajedno izlazimo i imamo mnogo toga zajedničkog”, rekla je 22-godišnja Stefani, a dodaje i kako će njoj mama “biti uz nju duže nego mnogima, jer većina mladih u njenoj dobi tek odlazi od roditelja”, a njoj je sa mamom sad najzabavnije.

“Moja mama uživa biti baka, a moj je sin više vremena sa njom nego sa mnom, jako su povezani”, ispričala je Stefani, koja nije bila u stabilnoj vezi kad je ostala u drugom stanju, pa sada želi “razbiti stigmu koja se često veže uz mlade majke”.

KAKAV SKANDAL! DJEVOJKA ACE LUKASA TVRDI Potukli smo se, išla mu VODA NA USTA od bijesa!

MANEKENKU POLUGOLU PRONAŠLI U ŽBUNJU! Bila je sva polomljena!