Nije sve u novcu, ima nešto i u nekretninama! Šako svojim kćerkama kupio luksuzan stan

Popularni folker Šako Polumenta riješio je da stambeno obezbijedi kćerke Rijanu i Rijaldu, te im je kupio luksuznu nekretninu u Crnoj Gori.

Kako izvor blizak porodici Polumenta otkriva, Šako ne žali pare da nasljednicima obezbijedi nekretninu više, iako su obje godinama stambeno obezbijeđene.

Iako je jedan od najangažovanijih i najplaćenijih pjevača u regionu, Šako nikada nije rasipao novac. Kada je poslije nekoliko godina na estradi počeo ozbiljno da zarađuje, primarno mu je bilo da obezbijedi svoju djecu i uloži u lokale. Iako se pobrinuo da sinu i kćerkama ništa ne fali i da svi imaju krov nad glavom, nedavno je preko prijatelja saznao da se u novoj zgradi u Podgorici prodaju stanovi. Tada mu je palo na pamet da svojim kćerkama kupi nekretninu kako bi im dodatno obezbijedio budućnost – priča izvor i otkriva da se Šako po dolasku u Podgoricu, gdje živi, posvetio razgledanju stanova u tek izgrađenom bloku.

Prije nekoliko nedjelja, Šako je došao iz Beograda i iskoristio slobodno popodne prije nastupa da s agentom za nekretnine i prijateljem obiđe stanove u tek izgrađenom bloku prekoputa najvećeg šoping-centra u Podgorici. Razgledao je nekoliko stanova, a najviše mu se dopao stan sa prostranom terasom na posljednjem spratu. Raspitao se o gradnji, kvadraturi i parking-mjestu i pošto mu je sve odgovaralo, brzo se dogovorio – kaže izvor i navodi da se Šako nije iznenadio kada je čuo paprenu cijenu stana.

-Budući da su stanovi u Podgorici veoma skupi, ali i da je Šako dobro upoznat sa tim kako se kreću cijene nekretnina, nije ga iznenadilo što će za osamdesetak kvadrata morati da iskešira 200.000 eura. Osim toga, veoma je vezan za svoju djecu, pogotovo za kćerke i malu unuku Melani. Ne bi mu bilo žao da plati i pola miliona ako bi to njih učinilo sretnim i obezbijedilo im budućnost – tvrdi izvor i ističe da pjevač još nije otkrio članovima porodice kakvo iznenađenje sprema.

S obzirom da su Rijalda i Rijana odavno samostalne, skućene i vode svoj život, ni najmanje ne očekuju da od oca dobiju još jedan stan. To nikome iz porodice nije ni na kraj pameti, budući da im je sve već pružio. Ipak, njegova ideja je da djeci ostavi nekretnine od kojih će kada on više ne bude radio moći lijepo da žive. Oduvijek ima utisak da nije bio dovoljno sa svojom djecom zbog nastupa i nekretnine su način da dokaže da je njihova razdvojenost vrijedila i da pare nije bacio niz vodu. U svemu tome ga podržava supruga Vesna, a nikoga ne bi začudilo kada bi Šako uložio u još neki hotel ili lokal – zaključuje izvor.