Nikome ništa i dalje nije jasno! Nestanak Milice je prava misterija, dok djevojka leži na intenzivnoj porodica ne može sebi doći od šoka…

Crna hronika

Sestra Milice Grbić (25) koja je juče pronađena nakon potrage koja je trajala više od 24 sata, rekla je za “Blic” da novih informacija o njenom zdravstvenom stanju nema.

– I dalje nemamo nijednu novu informaciju – kratko je potvrdila njena sestra.

Milica je u teškom stanju i nalazi se na Intenzivoj njezi u Kliničkom centru Srbije.

Podsjetimo, Milica je nestala 6. oktobra u utorak u Batajnici, a posljednji put je viđena u naselju Šangaj u prodavnici, gdje ju je vidio otac. Svjedoci su je oko 20 sati primijetili u centru Batajnice u društvu dva muškarca kod kioska brze hrane. Svjedoci su istakli i da ju je jedan od njih grlio.

Oko 22 sata istog dana Milica se javila majci i rekla da ide u naselje Progar kako bi se vidjela sa jednim dečkom. Nakon toga njen telefon bio je nedostupan.

Miličina porodica tek je ujutru primijetila da se Milica tokom noći nije vratila kući. Tog dana otišli su u policijsku stanicu i prijavili njen nestanak. Policija je odmah započela opsežnu potragu za djevojkom, društvenim mrežama kružili su brojni apeli, u potragu su se uključili i drugi ljudi.

Milica je pronađena oko 4 sata jutros u svom automobilu na parkingu ispred Urgentnog centra.

Čim je pronađena odvedena je u Urgentni na preglede, a trenutno je u Kliničkom centru Srbije.

Njena sestra rekla je za “Blic”, da su joj doktori nakon pronalaska rekli da je ona u veoma lošem stanju, da je čak razmišljala o samoubistvu.

Leave your vote